-  - 
Startsidan - Vallby Friluftsmuseum. - 
 - Kontakt -     Webbkarta -     In English -     Sök - 
Hoppa till textinnehållet -  - Tilll startsidans aktuella information och nytt på webbplatsen - Du är här Startsida -  / Program

Museets tomte går runt på marknaden.

Jul i bondgården.

Ljusstöpning

Program 2016

26-27 november 11.00-16.00

Kontakt för mer information

Nina Larsen Welander, 021-39 80 19 eller nina.larsen.welander[at]vasteras.se


 -  

 

Jul på Vallby

Julmarknad

Julen börjar första advent på Vallby Friluftsmuseum! På vår gammaldags julmarknad finns något för alla som längtar efter julen. I marknadsvimlet hörs de klassiska julsångerna och bland de frostnupna gårdarna syns spår av gårdstomten.

Vill du vara med och sälja på julmarknaden?

Årets julmarknad äger rum 26-27 november 11.00–16.00. Du är välkommen att anmäla ditt intresse för att delta. Det är möjligt att delta endast en dag. Museet anvisar då vilken av dagarna som blir aktuell.

Kulturhistorisk inriktning

Vallby Friluftsmuseum har en kulturhistorisk inriktning på julmarknaden, något som vi gärna ser att ni tänker på när ni väljer ur ert sortiment. Beskriv era produkter så noggrant som möjligt eller skicka med bilder. Museet förbehåller sig rätten att göra ett urval bland intresseanmälningarna för att få ett marknadsutbud som är så välförsett, kvalitetsinriktat och varierat som möjligt.

Kostnader

Marknaden äger huvudsakligen rum utomhus och antalet platser är begränsat. Hyra av plats inklusive marknadsstånd med markis (1,8x0,8 m) samt belysning kostar 800 kronor för två dagar. Önskar man delta endast en dag kostar ett marknadsstånd 500 kronor. Ett fåtal platser med bord finns tillgängliga inomhus i Bomanska gården.

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan om deltagande senast den 30 september. Besked om plats, betalningsinformation och praktiska detaljer kring arrangemanget lämnas senast vecka 42.

Blankett för intresseanmälan till julmarknad på Vallby Friluftsmuseum 26-27 november 2016 (nytt fönster).

 - Tillbaka Tillbaka  -    UppUpp  -